Aperitive



Budinca cu sos alb si branza
Servita deopotriva ca aperitiv si ca desert sarat, aceasta budinca este foarte gustoasa si hranitoare putand fi servita si intre mese ca simpla gustare. Citeste mai mult

Budinca de cartofi cu branza
Bogata in varietati de lactate si imbracata in haina pufoasa a unei budinci cu cartofi si faina, aceasta budinca poate fi deopotriva un aperitiv hranitor sau o simpla dar delicioasa gustare. Citeste mai mult

Budinca cu ciuperci si sos Bechamel
Ciupercute amestecate cu branza rasa, condimentate si imbracate apoi in invelisul pufos al unei budinci rumenite frumos la cuptor... o ispita culinara destul de usor de pregatit. Citeste mai mult

Budinca de spanac cu branza
O reteta deosebit de consistenta, cu ingrediente variate care rezulta intr-o combinatie delicioasa si hranitoare. Citeste mai mult

Masline umplute
Fie ca este vorba de un pui, un curcan, oua, ardei sau vreo alta leguma... cand vine vorba de umpluturi intotdeauna ne gandim la o combinatie in care ingredientele sa se puna reciproc in valoare. Ati incercat si cu masline? Citeste mai mult

Creier cu maioneza
O delicatesa culinara din creier, maioneza, smantana si mustar, totul amestecat cu verdeturi de diverse arome, putina lamaie si un vin bun ... iata o reteta simpla pentru o cina romantica. Citeste mai mult

Piftie de curcan
Din pui, curcan, gasca sau din porc, piftia este un preparat nelipsit din meniul de Craciun si Revelion al romanilor. Va invitam sa incercati o delicioasa piftie de curcan cu mustar cu hrean numai bun sa va trezeasca la viata papilele gustative! Citeste mai mult

Piftie de gasca
De sarbatori, masa geme sub greutatea bucatelor... si sunt grele si la propriu si la figurat. Pentru a evita abuzul de carne grasa de porc va recomandam racituri pregatite cu carne de pasare. Citeste mai mult

Pasteta cu carne de pui si gelatina
Asemanatoare pastetei cu carne de pui simpla, aceasta reteta vine insa cu elemente noi, transformand o simpla conmpozitie de pasteta intr-un adevarat \"chec\" din carne si condimente. Citeste mai mult

Pasteta de pasare
Un amestec inedit de carne alba, unt, ciuperci, sunca, vin, untdelemn, masline, sardele, castraveciori, ou, ceapa si nu in ultimul rand condimente, toate sub forma unei pastete delicioase si hranitoare! Citeste mai mult

Clatite cu ciuperci
Usor, simplu, gustos si rapid de pregatit, acest \"meniu\" este numai bun pentru a satisface nu doar un stomac flamand, dar si un gurmand pretentios. Citeste mai mult

Clatite cu carne si spanac
Cand aveti resturi de friptura, un rest de branza telemea, un ou, putina smantana si putin cascaval ras, le puteti folosi cu succes intr-o reteta deosebita de clatite cu carne si spanac! Citeste mai mult

Clatite cu spanac
O alegere potrivita pentru un aperitiv gustos, hranitor si sanatos! Citeste mai mult

Clatite cu cartofi si mere
Servite ca aperitiv si concepute dintr-un amestec inedit de cartofi, mere, salam si ceapa, clatitele cu cartofi si mere sunt deosebit de gustoase si savuroase. Citeste mai mult

Ciuperci cu sos alb tartinabile
Un aperitiv pe baza de ciuperci, sos Bechamel si condimente, servit cu tartine si branza raza ce se topeste in gura! Citeste mai mult

Pasta tartinabila din oua si sardele
Oua, unt, smantana, ceapa, sardele, cateva condimente si aperitivul e gata! Cu putina imaginatie si gust se decoreaza astfel incat nu doar papilele gustative sa fie ispitite si... aperitivul e un succes sigur! Citeste mai mult

Ciuperci tartinabile
Un aperitiv deosebit de gustos, imbogatit cu aroma inconfundabila a foilor de dafin combinate cu vin si stropite cu zeama de lamaie! Citeste mai mult

Aperitiv in forma de ciupercute
Un aperitiv delicios, cu mult succes la cei mici, datorita aspectului atragator. Va trebuie putine ingrediente si mai multa imaginatie! Citeste mai mult

Ciuperci pane
Foarte gustoase si pufoase, ciupercile pane sunt o alegere potrivita pentru un aperitiv usor de pregatit si deosebit de savuros! Citeste mai mult

Ciuperci la gratar
Cu mujdei sau cu bucatele de unt si vegeta, cu sos remoulade sau sos tartar, cu bucatele de branza topita sau cascaval afumat, ciupercile la gratar sunt un aperitiv deosebit de gustos si simplu de pregatit! Citeste mai mult