Aripioare cu sos

#

Ingrediente:

(4portii):20 aripioare de pui proaspete, sare, piper, 3 catei de usturoi, 3 linguri de miere, 6 linguri ketchup, 2 linguri de otet balsamic, 4 linguri suc de lamaie, boia de ardei dulce

Mod de preparare:

Se spala aripioarele de pui si se sterg cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper.
Pentru sos, se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu miere , ketchup, suc de lamaie, boia de ardei, sare si piper , dupa gust.
Se prajesc aripioarele pe cca. 15 min. avand grija sa se intoarca pe ambele parti. Cand sunt aproape gata, se toarna sosul preparat, incercand sa se acopere toate aripioarele. Se mai lasa pe foc pana se leaga bine sosul. Se servesca asezonate cu felii de lamaie, rosii taiate rondele si verdeata.

Pofta buna !

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>