Conopida gratinata

Conopida gratinata

rating

Ingredinete reteta : conopida, smantana, cascaval, oua, sare, piper,

O reteta simplu de pus in practica, foarte gustoasa si deosebit de sanatoasa!

Ingrediente: 1 conopida medie, 200 ml smantana, 150 g cascaval ras, 2 oua, sare, piper, 30 g unt.

Mod de preparare: Se curata conopida in apa rece. Se desface in buchetele si se fierbe timp de aproximativ 10 - 15 minute in apa cu sare. Se scoate apoi din apa, se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale, se amesteca cu smantana si se condimenteaza. Se ia apoi un vas de Jena, se tapeteaza cu unt si apoi se asaza conopida racita si scursa de apa. Se rade deasupra cascavalul, se toarna deasupra ouale batute cu smantana si se dau la cuptorul incins in prealabil. Se scoate cand mancarea e gata rumenita.

Pofta buna!

 


ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !