Conopida gratinata

#

Ingrediente: 1 conopida medie, 200 ml smantana, 150
g cascaval ras, 2 oua, sare, piper, 30 g unt.

Mod de preparare: Se curata conopida in apa rece. Se
desface in buchetele si se fierbe timp de aproximativ 10 – 15 minute in apa cu sare.
Se scoate apoi din apa, se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat
ouale, se amesteca cu smantana si se condimenteaza. Se ia apoi un vas de Jena, se tapeteaza cu unt
si apoi se asaza conopida racita si scursa de apa. Se rade deasupra cascavalul,
se toarna deasupra ouale batute cu smantana si se dau la cuptorul incins in
prealabil. Se scoate cand mancarea e gata rumenita.

Pofta buna!

 

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>