Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

rating

Ingredinete reteta : conopida, smantana, cascaval, unt, galbenusuri, sare, piper,

Conopida nu contine multe calorii, dar asigura o stare de saturatie fara depuneri de grasimi! Consumati deci fara sa va mai fie frica de kilogramele in plus!

Ingrediente: 1 kg conopida, 200 ml smantana, 100 g cascaval, 60 g unt, 1 galbenus, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala bine conopida, se desface buchetele si se pune la fiert in apa sarata. Dupa ce a fiert, se scoate si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Separat se freaca galbenusul cu smantana, 70 g de cascaval ras si se condimenteaza. Se unge cu o parte din unt un vas de Jena, se asaza buchetelele de conopida, se presara si restul de unt in bucatele micute, apoi se toarna amestecul de smantana si ou, iar deasupra se presara restul de cascaval ras. Se da la cuptor pentru 10 – 15 minute si se serveste fierbinte.

Pofta buna!

 

ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !