Conopida la cuptor

#

Ingrediente: 1 kg conopida, 200 ml smantana, 100 g cascaval, 60 g
unt, 1 galbenus, sare, piper.

Mod de
preparare:
Se spala bine conopida,
se desface buchetele si se pune la fiert in apa sarata. Dupa ce a fiert, se
scoate si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Separat se freaca galbenusul
cu smantana, 70 g de cascaval ras si se condimenteaza. Se unge cu o parte din
unt un vas de Jena,
se asaza buchetelele de conopida, se presara si restul de unt in bucatele
micute, apoi se toarna amestecul de smantana si ou, iar deasupra se presara
restul de cascaval ras. Se da la cuptor pentru 10 – 15 minute si se serveste
fierbinte.

Pofta buna!

 

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>