Frigarui

#

 

Ingrediente:

500 g ceafa sau pulpa de porc (sau orice alta carne); 200 g carnati; 200 g bacon sau costita; 10 ciuperci; 2 cepe mari; 3 rosii; 1 ardei; 1 dovlecel; 1 capatana usturoi; sare, piper, cimbru, condimente pentru fripturi

Mod de preparare:

Se taie carnea cubulete cu latura de aproximativ 3 cm. Se freaca cu condimente bine. Se taie si restul de ingrediente dupa preferinta; cubulete sau felii. Se pun pe bete cate o bucata din fiecare ingredient apoi se reia. De preferat se lasa peste noapte la rece. Daca nu aveti timp sa le lasati sa stea macar cateva ore nu e nici o problema. Se prajesc la gratar pe jar.

Pofta buna !

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>