Gaina cu sos de ceapa

Gaina cu sos de ceapa

rating

Ingredinete reteta : gaina, ceapa, ardei gras, ulei, unt, usturoi, vegeta, smantana,

Va trebuie o gaina, ceapa,ardei gras, unt, condimente, smantana si usturoi. Se pregatreste gaina impreuna cu ceaapa si ardeii, iar cand e gata se serveste cu un mujdei cremos si pufos de consistenta unei maioneze.

Ingrediente: 1 gaina, 4-5 cepe mari, 3-4 ardei grasi, 50 g de unt, usturoi, vegeta, sare, ulei, smantana.

Mod de preparare: Mai intai se curata si se spala bine carnea. Taiati carnea in bucati potrivite si dati-le cu faina. Taiati ardeii in rondele, tocati ceapa, rumeniti-le usor in cratita si deasupra acestora asezati bucatile de carne. Adaugati unt, acoperiti cratita si dati la cuptor. Din cand in cand turnati cate putina apa si lasati sa fiarba incet. Din usturoi, vegeta, smantana si ulei se prepara un mujdei cremos, avand consistenta unei maioneze. Se serveste gaina cu mujdei.

Pofta buna!


ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !