puuui

Gaina cu sos de ceapa

#

Ingrediente: 1 gaina, 4-5 cepe mari, 3-4 ardei grasi, 50 g de
unt, usturoi, vegeta, sare, ulei, smantana.

Mod de preparare: Mai intai se curata si se spala bine carnea. Taiati
carnea in bucati potrivite si dati-le cu faina. Taiati ardeii in rondele,
tocati ceapa, rumeniti-le usor in cratita si deasupra acestora asezati bucatile
de carne. Adaugati unt, acoperiti cratita si dati la cuptor. Din cand in cand
turnati cate putina apa si lasati sa fiarba incet. Din usturoi, vegeta,
smantana si ulei se prepara un mujdei cremos, avand consistenta unei maioneze.
Se serveste gaina cu mujdei.

Pofta buna!

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>