Gris cu lapte

Gris cu lapte

rating

Ingredinete reteta : coaja de lamaie, gris, lamaie, lapte, zahar, zahar vanilat,

Grisul cu lapte, frumos decorat poate deveni un desert deosebit.

  

Ingrediente:

4,5 cani lapte; 1 cana gris; 5 linguri zahar; 1 zahar vanilat, coaja de lamaie.
Mod de preparare:
 Se pune la fiert laptele cu zaharul si vanilia. Cand clocoteste se pune in ploaie grisul si se amesteca repede ca sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc mic 15-20 minute, amestecand continuu pana cand se ingroasa. Se pune si coaja de lamaie
Se poate servi cald sau rece, eventual cu sirop si boabe de visine din dulceata, sau rasturnat din forme rotunde si pudrat cu scortisoara sau cacao.
Pofta buna!

ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !


COMENTARII

vlad
Luni, 0 2010, ora 0:0
eu cred ca ai mari intentii sa ne bagi in diabet cu cele 5 linguri de zahar ale tale ,la 5 cani jumate de lapte

Cristina Els
Marti, 0 2011, ora 0:0
F\"F\" bun ,era bun cind eram mica,mincam des! Dar si astazi e bine sa ne amintim ,multumesc.Cristina.

Spune-ti si tu parerea