Mancare gatita



Mancare gatita

Mancare gatita

Ostropel cu piept de pui Ostropel cu piept de pui
O mancare savuroasa fara prea mare efort din partea bucatarului. Spor la gatit si pofta buna! Citeste mai mult

Peste cu orez
Important la mancarurile cu peste este ca acesta sa fie condimentat potrivit si sa fie servit cu o garnitura care sa-i scoata in evidenta carnea suculenta, fara insa a-i fura din gust. Citeste mai mult

Peste la cuptor
Fie ca folositi crap, palamida, calcan, stiuca sau tipar, combinati pestele cu rosii, stropiti-l cu lamaie si vin si serviti-l cu cartofi si verdeata. Citeste mai mult

Peste \"a la Suisse\"
Va propun in cele ce urmeaza o combinatie de peste, ceapa, smantana, verdeata si oua, usor de pregatit si de servit, care se consuma cu o garnitura usoara de cartofi si felii de lamaie. Citeste mai mult

Crap la cuptor
Combinati un crap cu rosii, ardei grasi, ceapa si putin unt, desavarsiti-I gustul cu putin usturoi, vin si verdeata, iar la final cateva feliute de lamaie si obtineti o reteta delicioasa care va va garanta succesul unei cine deosebite. Citeste mai mult

Curcan umplut cu pasta de castane
Carnea de curcan este una deosebit de frageda, motiv pentru care este si usor de umplut. Combinand carnea de curcan cu o umlutura dintr-un fel de piure de castane combinat cu pipote si ficatei de pasare, condimentat si imbogatit cu verdeata si rom, curcan Citeste mai mult

Piept de gasca cu ciuperci
O adevarata delicatesa, pieptul de gasca cu ciuperci e alegerea cea mai potrivita pentru o masa copioasa si sanatoasa, cu o bogatie de arome si gusturi inconfundabile! Citeste mai mult

Papricas de pui
O mancare destul de usor de pregatit care utilizeaza resurse putine, insa cu rezultate optime! Citeste mai mult

Ostropel
Simplu, gustos si deloc \"pretios\", ostropelul este totusi o mancare deoebita si gustoasa! Citeste mai mult

Medalion din carne de pasare
Piept de gaina fiert si pregatit cu pesmet, oua, lapte, smantana si condimente, iata o sugestie pentru o cina deosebit de gustoasa! Citeste mai mult

Gaina cu sos de ceapa
Va trebuie o gaina, ceapa,ardei gras, unt, condimente, smantana si usturoi. Se pregatreste gaina impreuna cu ceaapa si ardeii, iar cand e gata se serveste cu un mujdei cremos si pufos de consistenta unei maioneze. Citeste mai mult

Cocos cu vin
O mancare cu grad de dificultate ceva mai ridicat, dar al carei rezultat merita fiecare efort precupetit in pregatirea acestui adevarat festin. Citeste mai mult

Mancare de ciuperci
Hmmm.... ciupercute inabusite in unt topit, condimentate si aromate cu cateva fire de patrunjel proaspat! Nimic mai simplu! Si e chiar usor de digerat si mai ales de preparat! Citeste mai mult

Ciulama cu ciuperci
La gratar, sau cu maioneza, ca topping pe blaturi de pizza sau pur si simplu in pateuri, ciupercile raman ingrediente deosebit de gustoase si hranitoare, fiind usor de asimilat atat in meniuri simple, cat si in meniuri mai pretentioase. Citeste mai mult

Tocanita de legume consistenta
Va propunem o tocanita foarte bogata in ingrediente, arome si culori! Pofta buna! Citeste mai mult

Morcov cu ghimbir
O garnitura dulceaga combinata cu ghimbir si improspatata cu patrunjel verde. Citeste mai mult

Varza de Bruxelles cu unt si lamaie
Ori de cate ori va gasiti in fata unei mese copioase, bogata in carne suculenta, va sugeram sa incercati o garnitura mai usoara, pe baza de legume, stropita cu zeama de lamaie si aromata cu coaja de lamaie. Citeste mai mult

Rulada de carne tocata si legume
O combinatie de carne tocata, verdeata multa si multe legume fierte pe abur, servite ca garnitura la aceasta delicioasa rulada! Citeste mai mult

Dovlecei cu piper si cas
O reteta foarte gustoasa si usor de pregatit care poate satisface si cel mai exigent vegetarian. Citeste mai mult

Porc in stil italian
Aveti musafiri la cina si nu stiti cum i-ati putea impresiona fara sa depuneti mult efort? Va propunem o reteta foarte gustoasa, care se poate pregati repede si usor. Citeste mai mult