Ostropel

Ostropel

rating

Ingredinete reteta : ulei, gaina, ceapa, usturoi, faina, otet, bulion,

Simplu, gustos si deloc \"pretios\", ostropelul este totusi o mancare deoebita si gustoasa!

Ingrediente: 600-700 g de carne de gaina, 5-6 linguri de ulei, 2 cepe, 1 capatana de usturoi,  o lingura rasa cu faina, o lingura cu otet, o lingura de bulion si sare.

Mod de preparare: Spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti cepele tocate marunt, impreuna cu usturoiul. Cand s-au aurit, adaugati faina, amestecati bine si dupa 2-3 minute stingeti cu un pahar cu apa in care ati pus otetul. Lasati sa clocoteasca apoi 5 minute, strecurati sosul acesta peste bucatile de carne, puneti dupa gust bulion si dati vasul la cuptor, cu foc mic, pentru 30 de minute. Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

 


ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !