Ostropel

#

Ingrediente: 600-700 g de carne de gaina, 5-6 linguri de ulei, 2
cepe, 1 capatana de usturoi,  o lingura
rasa cu faina, o lingura cu otet, o lingura de bulion si sare.

Mod de preparare: Spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul
fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti
cepele tocate marunt, impreuna cu usturoiul. Cand s-au aurit, adaugati faina,
amestecati bine si dupa 2-3 minute stingeti cu un pahar cu apa in care ati pus
otetul. Lasati sa clocoteasca apoi 5 minute, strecurati sosul acesta peste
bucatile de carne, puneti dupa gust bulion si dati vasul la cuptor, cu foc mic,
pentru 30 de minute. Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

 

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>