Ostropel

ostropel-din-piept-de-pui
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Ingrediente: 600-700 g de carne de gaina, 5-6 linguri de ulei, 2
cepe, 1 capatana de usturoi,  o lingura
rasa cu faina, o lingura cu otet, o lingura de bulion si sare.

Mod de preparare: Spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul
fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti
cepele tocate marunt, impreuna cu usturoiul. Cand s-au aurit, adaugati faina,
amestecati bine si dupa 2-3 minute stingeti cu un pahar cu apa in care ati pus
otetul. Lasati sa clocoteasca apoi 5 minute, strecurati sosul acesta peste
bucatile de carne, puneti dupa gust bulion si dati vasul la cuptor, cu foc mic,
pentru 30 de minute. Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail