Pasta de peste

Pasta de peste

rating

Ingredinete reteta : peste, smantana, unt, ceapa verde, sare, piper,

O pasta deosebit de delicioasa, improspatata cu frunze fragede de ceapa verde si cu unt ce-i confera consistenta pufoasa a unei creme!

 

Ingrediente: 400 g peste ton din conserva, 75 g smantana, 10 g unt, 2 fire de ceapa verde, sare, piper.

Mod de preparare: Intr-un blender se amesteca pestele, smantana, unt, sare, piper. Ceapa se spala si se toaca foarte marunt si se adauga si acestea in blender, amestecandu-se bine pana se obtine o pasta consistenta si pufoasa. Se prajesc cateva felii de paine si se servesc cu pasta de peste.

Pofta buna!

ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !


COMENTARII

elena
Duminica, 0 2009, ora 0:0
naspaaaa

andrei
Duminica, 0 2009, ora 0:0
naspa reteta ... hoo hoo hoo...

remus
Luni, 0 2010, ora 0:0
?!!!!!!!!

Spune-ti si tu parerea