Pastrav la gratar

Pastrav la gratar

rating

Ingredinete reteta : lamaie, pastrav, sare, unt,

Peste la gratar, nimic mai simplu si mai bun. Poate fi consumat de oricine.


Ingrediente:

3 bucati pastrav; 1 lingura unt; lamaie

Mod de preparare:

Se curata, se spaia, se sareaza, se usuca bine. Se ung cu unt sau ulei, se invelesc, fiecare, in hartie pergament, se pun sa se friga pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata, se scot din hartie si se servesc cu lamaie.

Pofta buna !

ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !


COMENTARII

Vali

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/retete/public_html/LIBRARY/functions/date2str.php on line 27
Duminica, 22 Noiembrie 2009, ora 11:43
Arata super dar reteta nu corespunde cu ce se vede in fotografia ta ,nu ca nu ar arata bine, este apetisanta dar acolo cred ca este crap si este facut direct pe gratar nu in hartie.Oricum multumesc pt reteta

Vasile Vasile

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/retete/public_html/LIBRARY/functions/date2str.php on line 27
Joi, 16 Iunie 2011, ora 21:43
Reteta este aiurea.Cum in hirtie ? Pai in Turcia,Grecia,etc unde pastravul(la gratar) este mincare nationala pastravul se pune pe hirtie pergament ? Iar in fotografie nu este un pastrav.

Spune-ti si tu parerea