Pui cu spanac

Pui cu spanac

rating

Ingredinete reteta : ceapa, faina, lamaie, pui, sare, smantana, spanac, suc de rosii, usturoi,

O mancare usoara, cu putine calorii, dar cu multe vitamine si fier.

Ingrediente: 1 pui de 500 - 600 g, 500 g spanac, 200 g suc de rosii, 100 ml smantana, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 lingura de faina, ½ lamaie, sare.

Mod de preparare: Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Puiul se curata, se transeaza, se condimenteaza si se adauga peste ceapa, lasandu-se sa se inabuse sub capac. Cand scade se ingrasa sosul cu faina combinata cu sosul de rosii si se amesteca bien lasandu-se la foc mic. Intre timp se fierbe spanacul in apa sarata, se strecoara amestecandu-se apoi in mancarea cu pui. Se piseaza usturoiul si se adauga in mancare impreuna cu putina zeama de lamaie. Se serveste cu smantana deasupra.

Pofta buna!

ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !