Pui cu spanac

#

Ingrediente: 1 pui de 500 – 600 g, 500 g spanac, 200 g suc de rosii, 100 ml smantana, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 lingura de faina, ½ lamaie, sare.

Mod de preparare: Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Puiul se curata, se transeaza, se condimenteaza si se adauga peste ceapa, lasandu-se sa se inabuse sub capac. Cand scade se ingrasa sosul cu faina combinata cu sosul de rosii si se amesteca bien lasandu-se la foc mic. Intre timp se fierbe spanacul in apa sarata, se strecoara amestecandu-se apoi in mancarea cu pui. Se piseaza usturoiul si se adauga in mancare impreuna cu putina zeama de lamaie. Se serveste cu smantana deasupra.

Pofta buna!

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>