Raci, Melci, Stridii



Raci, Melci, Stridii

Raci, Melci, Stridii

Melci cu sardele si capere
Melcii se scot din scoica dupa fierbere. Se calesc in unt ceapa, patrunjelul verde si pesmetul. Se adauga melcii sardelele si caperele Citeste mai mult

Paella cu fasole si melci
Se rumeneste carnea de pui si iepure. Se adauga rosiile decojite si fasolea. Se adauga apa fierbinte si melcii spalati. Citeste mai mult

Macaroane cu melci Macaroane cu melci
Melcii si rosiile se adauga in sosul format din usturoi si ardei iute. Se sting cu un pahar de vin alb. Citeste mai mult

Piept de pui umplut cu melci
Melcii fierti, sparanghelul, ouale si faina se fac o pasta cu care se umplu pieptii de pui. Citeste mai mult

Melci pane
Melci fierti si raciti, se trec prin faina apoi prin ou si pesmet. Citeste mai mult

Melci umpluti Melci umpluti
Citeste mai mult

Scordolea de raci
Se amesteca miezul de nuca tocat, painea muiata si putin usturoi.Se adauga ulei pana devine untoasa. Citeste mai mult

Pilaf de raci
Cand orezul s-a fiert, se amesteca usor cu labele si o parte din gaturi si se dau cu un praf de piper Citeste mai mult

Raci fierti in vin
Cand legumele incep sa se inmoaie, se adauga un pahar de vin si o jumatate de pahar cu apa. Dupa ce dau in clocot, se pun racii Citeste mai mult

Raci fierti Raci fierti
Se fierb racii nu mai mult de 5 minute din momentul in care apa a dat in clocot. Citeste mai mult