Salata mexicana

#

Ingrediente: 1 punga salata mexicana (de preferinta cu porumb ), 100 gr margarina, 1 pachet de taitei lati,  ulei de masline, lamaie, ierburi aromate, sare, piper, 2 sau 3 catei de usturoi pisati.                                                          

Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu putina sare si o lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc bine cu apa rece. Salata mexicana se pune la calit in 100 gr. margarina. Se amesteca apoi cu pastele fierte peste care se toarna un dresing din ulei de masline, suc de lamaie, usturoiul pisat, ierburi aromate. Se amesteca totul si se serveste calda cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!


#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>