Sos tartar

Sos tartar

rating

Ingredinete reteta : smantana, maioneza,

Sosul tartar se poate servi la orice preparat la care se foloseste maioneza simpla, smantana imbunatatindu-i gustul - ciuperci, cartofi, dovlecei, praz, urzici, fasole verde, varza de Bruxelles, varza alba, salata boeuf etc


Ingrediente:
250 g mainoeza, 100-150 ml smantana groasa, sare.

Mod de preparare:
Maioneza se prepara cum s-a aratat inainte, se potiveste gustul cu sare, mustar, zeama de lamijf, pentru a fi mai picant. Se dauga, apoi, smintma care a fost tinuta la temperatura camerei 2-3 ore inainte de preparare.
 
Sosul tartar se poate servi la orice preparat la care se foloseste maioneza simpla, smantana imbunatatindu-i gustul - ciuperci, cartofi, dovlecei, praz, urzici, fasole verde, varza de Bruxelles, varza alba, salata boeuf etc. Preparatele trebuie consumate imediat, sau pastrate la frigider un timp scurt, ca sa nu fermenteze smantana.

Pofta buna !


ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !