Sos tartar

#


Ingrediente:
250 g mainoeza, 100-150 ml smantana groasa, sare.

Mod de preparare:
Maioneza se prepara cum s-a aratat inainte, se potiveste gustul cu sare, mustar, zeama de lamijf, pentru a fi mai picant. Se dauga, apoi, smintma care a fost tinuta la temperatura camerei 2-3 ore inainte de preparare.
 
Sosul tartar se poate servi la orice preparat la care se foloseste maioneza simpla, smantana imbunatatindu-i gustul – ciuperci, cartofi, dovlecei, praz, urzici, fasole verde, varza de Bruxelles, varza alba, salata boeuf etc. Preparatele trebuie consumate imediat, sau pastrate la frigider un timp scurt, ca sa nu fermenteze smantana.

Pofta buna !

#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>