Sufleu de vinete

Sufleu de vinete

rating

Ingredinete reteta : vinete, unt, faina, oua, lapte, sare,

Usor de digerat si consistente, vinetele se prepara intr-o mare varietate de feluri: ca mancare gatita, in ghiveci, musaca sau ca salate, simple sau cu maioneza, pane sau pur si simplu ca umplutura la sufleuri.

Ingrediente: 1 kg vinete, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, 300 ml lapte, sare.

Mod de preparare: Se coc vinetele ca si pentru salata de vinete, se curata, se lasa la scurs si apoi se toaca si se condimenteaza. Se pregateste un sos Bechamel din unt, faina, lapte, se lasa la racit si apoi se amesteca cu galbenusurile, vinetele si albusurile batute spuma. Compozitia se asaza intr-un vas uns cu unt si se da la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Se serveste cald.

Pofta buna!

 

ACORDA O NOTA :
Daca ai incercat aceasta reteta, spune-ne ce nota ii dai :

Multumim !