Aperitiv de ciuperci cu oua

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 500 g de ciuperci, 2 cepe, 1 lingura unt proaspat, 1
lingurita faina, 2/3 pahar supa de carne sau apa, 2/3 pahar de smantana, 3 oua,
sare, piper

Mod de preparare: Mai intai se curata si se spala bine ciupercile,
apoi se toaca marunt si se amesteca cu ceapa taiata si aceasta marunt. Se
prajesc usor in unt si apoi se pun intr-o cratita, adaugandu-li-se sare, piper,
faina si putina supa de carne sau apa. Cand ciupercile sunt gata fierte se pune
si smantana. Se fierb cateva oua tari, se curata, se taie rondele, se asaza pe
un platou fierbinte iar deasupra se pun ciupercile aburinde. Optional se poate
rade putin cascaval peste oua si abia apoi se asaza ciupercile. Se servesc
foarte fierbinti.

Pofta buna!

 

 photo: retetevegetariene.ro

oua-umplue-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail