Ardei umpluti

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 10 ardei grasi, 250 gr carne de porc tocata, 250 gr carne de vitel tocata, 1 ceapa, 150 gr orez, 2 oua, 1 borcan de pasta de rosii, 1 cana bulion gros, 1 pahar de smantana,  1l supa, 1 pahar de vin alb, ulei, sare, piper, cimbru, marar.

Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Ardeii se curata, scotandu-le cotoarele, apoi se spala si se lasa deoparte. Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita, orezul, ouale, verdeata toccata si condimentele. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii care se “capacesc” cu feliute de rosii. Intr-o cratita tapetata cu ulei, se asaza ardeii in picioare, se adauga peste ei pasta de tomate desfacuta cu putina supa si se pun la foc mic, acoperiti cu un capac. Dupa cinci minute se adauga si restul supei de carne si se lasa in continuare la foc mic circa o ora. Spre sfarsit se adauga smantana si cana de bullion pentru a spori consistenta sosului. Se servesc imediat!

Pofta buna!

#

images-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail