Biftec de vita

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 4 lingurite de boabe de piper, 4 linguri ulei de masline, 4 bucati de muschi de vita, 300 ml vin rosu, 2 capatani de usturoi, sare.

Mod de preparare: Intr-un vas incapator se amesteca piperul pisat intre doua linguri cu 2 linguri de ulei si jumatate de capatana de usturoi tocat marunt. Se ung bucatile de carne cu acest amestec si se toarna deasupra restul de ulei si usturoi. Se acopera vasul cu folie si se pune la rece vreo 2 – 3 ore. Se incinge o tigaie de Teflon si se asaza biftecurile in ea lasandu-le la foc mic aproximativ 4-5 minute. Se toarna vinul deasupra si se mai lasa sa fiarba inca 2 minute. Se sareaza si se servesc calde cu garnitura de cartofi nature, salata verde asortata si un pahar de vin bun rosu.

Pofta buna!

#

vita-cu-sos-de-piper-1024x885-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail