Bruschete cu piure de mazare

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 franzeluta din aceea de tip turcesc (ingusta si lunga), 4-5 catei de usturoi, 4-5 frunze de menta + inca vreo doua frunze taiate mai marunt pentru ornat, 150 gr mazare congelata, parmesan, sare, piper.

Mod de preparare: Se fac cateva bruschete din felii de paine prajita, frecata cu usturoi, si stropita cu ulei de masline. Mazarea se desface in putina apa fiarta, daca nu e prea tare se poate lasa chiar putin mai mult la fiert. Se face un piure din boabele de mazare, amestecate cu frunzele de menta. Se adauga putin parmezan ras, 2-3 linguri de ulei de masline, sare, piper dupa gust. Se poate adauga o lingurita de zeama de lamaie. Bruschete se ung cu un strat generos de piure, iar deasupra se presara parmezanul ras si eventual cateva bucatele din frunzele de menta.

Pofta buna!

 

 

photo: placerisimple.wordpress.com

02-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail