Cannelloni cu spanac si smantana

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Cannelloni cu spanac

Ingrediente: 400 gr spanac, 250 gr branza Ricotta, 1 ceapa, 150 gr bacon, 1 conserva de rosii (400 gr), 100 gr branza, 250 gr amestec de branza cu smantana, 60 gr branza Gouda rasa, 16 cannelloni, ulei de masline, sare, piper, nucsoara macinata.

Mod de preparare: Spanacul se opareste si se scurge. Dupa ce se curata si se spala, ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga spanacul, branza Ricotta si se condimenteaza. Baconul se taie cubulete si se adauga si acesta peste spanacul din cratita, iar dupa aproximativ 10 minute se trage deoparte si se umple cannelloni cu acest amestec. Se incinge cuptorul, iar intr-o tava incalzita se pun rosiile din conserva si se condimenteaza. Cannelloni se aranjaza pe doua randuri. Crema de branza cu smantana se amesteca cu branza Gouda, turnandu-se peste Cannelloni. Se da la cuptor si se tine aproximativ 10 minute.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail