Carne de vita cu smantana si ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 400 gr ciuperci, 1 ceapa mare, 250 gr antricot de vita, 150 ml de smantana, 25 gr unt, 1 lingura mustar, 1 lingura de pasta de rosii, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia, patrunjel, 2 felii de lamaie pentru ornate.

Mod de preparare: In unt se calesc mai intai ceapa taiata marunt si ciupercile taiate feliute, apoi se adauga mustarul si pasta de tomate, lasand amestecul sa fiarba la foc mic. Carnea se spala si se curata de grasime, fiind ulterior taiata fasii de aproximativ 2 cm latime si groase de 0,5 cm. Se condimenteaza fasiile de carne si apoi se prajesc in putin ulei timp de aproximativ 5 minute. La sfarsit se incorporeaza in sosul de ciuperci. Dupa vreo 10 minute adaugati smantana. Se serveste cu frunzulite de patrunjel si se orneaza si cu feliile de lamaie.

Pofta buna!

#

vita-ciuperci-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail