Cascaval pane

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:
100-150 g cascaval, un ou, faina, pesmet, untdelemn.

Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se dau prin lapte, apoi prin faina, ou (batut bine cu furculita pina cand se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta 3-4 minute la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemnĀ cat sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si, dupa cateva secunde, se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina se rumenesc si cascavalul se moaie.
Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Pofta buna !

#

cascaval-pane-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail