Chec cu ciocolata

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 250 g zahar
pudra, 120 g nuci maruntite, 60 g ciocolata topita pe aburi, 8 oua, 4 linguri
faina, 1 zahar vanilat.

Mod
de preparare:
Se freaca zaharul si ciocolata calduta pana cand se
ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La
sfarsit se adauga albusurile batute
spuma. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se
coace in cuptor, la foc potrivit, timp de 30-35 de minute. Se incearca apoi cu
scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt, se scoate si se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

photo: iuli.eu

Chec-cu-fulgi-de-ciocolata-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail