Chec “Felicia”

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 300 g de
nuci, 30 de linguri rase de faina, 7 linguri de ulei, 6 oua, 2 cani de zahar, 2
borcane mici cu iaurt, o lingurita cu bicarbonat, 1 lamaie, 1 lingurita de esenta
de rom, ½ lingura de cacao.

Mod
de preparare:
Se freaca bine timp de ½ ora ouale cu zaharul pana
cand se face o spuma. Amestecati insa numai intr-un singur sens pana cand zaharul se
topeste complet! Puneti treptat
uleiul ca la maioneza, adaugati toata faina dintr-o data si bicarbonatul pus in
iaurt. De asemenea, puneti lamaia, esenta si nucile. Omogenizati amestecul bine
si pregatiti 2 tavi mici pe care le ungeti cu unt si apoi presarati putina faina. Luati 3-4 linguri din aluat, in care adaugati cacao.
Puneti checul in tavi, adaugati apoi partea de aluat oprita pe care o combinati
cu cacao. Dati tavile la cuptor fierbinte 10-15 minute, apoi la foc mic alte 15
minute.

Pofta
buna!

photo: luckcake.ro

chec-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail