Chec pufos cu smantana

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Ingrediente: 400 g zahar
pudra, 325 g faina, 200 g smantana, 100 g unt, 6 oua, 1 praf de copt, 1 varf de cutit de bicarbonat,
1 zahar vanilat, coaja de lamaie.

Mod
de preparare:
Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga pe rand
galbenusurile, amestecand bine fiecare ingredient. Apoi se incorporeaza faina
care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt si cernuta de 2-3 ori. Se
adauga apoi bicarbonatul, amestecat cu smantana, aromele si la sfarsit se
incorporeaza usor albusurile facute spuma. Se toarna compozitia in forma unsa
cu unt si presarata cu faina. Se coace in cuptor, la foc potrivit, aproximativ
40 minute si 10-15 minute la foc mic. Se scoate apoi din tava, se presara cu
zahar pudra si se serveste.

Pofta  buna!

 

photo: pegustate.ro

chec-smantana-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail