Chifle cu vinete picante si cascaval

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:

45 ml ulei de masline; doua cepe taiate in felii subtiri; doua vinete mari, taiate in rondele; 2 catei de usturoi; sos Tabasco sau picant, dupa gust; 6 rosii zemoase, taiate felii; 6 chifle medii; 6 ardei iuti murati; 200 g cascaval

Mod de preparare:

Turnati uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pana cand se rumeneste.
Adaugati vinetele si le intoarceti de pe o parte pe alta pana se prajesc uniform. Adaugati apoi usturoiul, sosul Tabasco sau cel picant si rosiile pe deasupra. Lasati-le sa se amestece omogen pret de zece minute, pana in momentul in care scade sosul, iar vinetele s-au fragezit.
Despicati chiflele, turnati compozitia inauntru, adaugand ardeii murati si cascavalul.Presati chiflele bine si puneti-le pe gratar cateva minute pe fiecare parte sau incalziti-le la cuptor pana se topeste cascavalul.
Serviti cele sase portii, iar degustatorii va vor garanta ca aceste sandvisuri fara carne sunt cei mai gustosi „burger”- ri vegetarieni.

Pofta buna !

#

chifla-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail