Chiftele la cuptor

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:

1 kg carne de vita
2 oua
1 ceasca de germeni de griu
1 ceasca de ceapa taiata marunt
2 lingurite usturoi zdrobit
1 lingurita piper negru
1 lingura parmezan ras
1 lingurita sare

Preparare:

Se amesteca ingredientele intr-un vas mare si se pregatesc chiftelele.Se poate folosi o lingura de inghetata ( scoop ) pentru a le face egale ca marime. Pune chiftelele intr-o tava cu teflon si baga-le la cuptorul incalzit la 200 de grade Celsius timp de 15 minute, intorcindu-le la 7 minute. Iti vor rezulta 16-20 de chiftele.

Poti sa pui in tava de teflon hartie de copt, in acest fel tava va fi mai usor de curatat.

Pofta buna!

Photo: bucatariamea.net

 

Summary
Recipe Name
Chiftele la cuptor
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
no rating Based on 0 Review(s)
chiftele-la-cuptor-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail