Chiftelute cu ton

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 200 gr ton, 50 gr unt, 50 gr pesmet, 2 – 3 fire de ceapa verde, 2 linguri patrunjel, 1 ceapa alba, 1 ou, 1 lingurita de marar, faina, 4 felii de lamaie pentru ornat.

Mod de preparare: Ceapa alba se toaca marunt si se caleste in 25 gr de unt. Se adauga apoi tonul scurs si maruntit, ceapa verde tocata, oul batut, pesmetul si verdeata si se condimenteaza. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se formeaza din aceasta compozitie chiftelute mai micute care se ruleaza in faina si se prajesc in restul cantitatii de unt. Se scot si se impart in farfurii ornate cu felii subtiri de lamaie, asezonate cu legume inabusite si salata asortata.

Pofta buna!
#

chiftele-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail