Chiftelute indiene

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Chiftelute indiene cu sos de rosii si portocale 

Ingrediente: 150 gr mango, 600 carne tocata de miel, ½ ardei rosu, 50 gr orez, 2 portocale, 1 conserva de rosii decojite, 1 ou, 40 gr stafide, sare, piper, 1 lingurita curry, nucsoara, cuisoare, 5 linguri ulei, piper rosu.

Mod de preparare: Intai se inmoaie stafidele in apa, se rade coaja de la o portocala si apoi se curata ambele portocale , feliindu-le si pastrand sucul. Ardeiul se opareste si se taie marunt, la fel procedati si cu fructul de mango. Orezul se amesteca cu carnea tocata, ardeiul tocat, fructul de mango maruntit, oul si condimentele. Se formeaza chiftelute mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins. Se arunca apa de pe stafide si impreuna cu rosiile se calesc in 3 linguri de ulei, apoi se inabusa cu sucul obtinut de la portocale si se adauga si condimente. Se poate servi cu o garnitura din orez. Pe o farfurie se asaza orezul, deasupra se asaza chiftelutele, se stropeste totul cu sosul obtinut din rosii si portocale si se presara frunze de menta si coji de portocale.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail