Ciorba de pasare

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, 1 pasare de aproximativ 1 kg, 1 morcov, 1 ceapa, frunze patrunjel si leustean, cozi de ceapa verde, sare, 2 rosii, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri smantana.

Mod de preparare:

Intr-o oala cu 3 litri de apa se pune la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, toate taiate marunt. Cind incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul proportionat dupa dorinta, precum si labele, capul, pipota, iar la urma ficatul. Se adauga si 2-3 linguri de orez ales si spalat. Se pune sare si se spumuieste. Se pune borsul fiert separat si strecurat. Se mai lasa sa dea citeva clocote  cu o rosie sau doua, taiate bucati si fara seminte, iar la urma cu leusteanul si patrunjelul tocat. Inainte de a se servi la masa, se drege intr-un castron cu un galbenus si smantina.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail