Cipsuri de dovlecei cu usturoi si parmezan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cipsuri nu prea poi, nu prea ferme, nu prea crocante sau condimentate pe care le putem devora cand stam si urmarim filmul preferat!

 

Ingrediente:

3-4 dovlecei micuti (cei mari au semintele tari), 200g parmezan, 6 catei de usturoi, oregano, sare, ulei masline

Mod de preparare:

Spalam bine dovleceii si ii taiem in felii de 0,5 cm. Foloseste un cutit foarte bine ascutit sau un feliator de legume pentru a avea un rezultatul de invidiat.
Amesteca intr-un bol feliile proaspat taiate cu ulei de masline. Pune intr-o tava hartie de copt si intinde feliile in asa fel incat sa nu se atinga, pentru a evita lipirea. Incalzeste cuprorul si pune tava pentru aproximativ 15 minute, pana ce prind feliile de dovlecei prind culoarea aurie. Pune sare si parmezan pe deasupra si ondimenteaza-le dupa bunul plac. Eu prefer oregano!

Pofta buna!

 

cipsuri-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail