Ciuperci la cuptor cu ricotta

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 100 gr branza ricotta, 500 gr de ciuperci, 2 linguri frunze oregano, ardei iute rosu, sare, piper, coaja de la o lamaie, 150 gr parmezan, ulei de masline, cateva frunze de rucola.

Mod de preparare: Ricotta se amesteca cu coaja de lamaie, ardeiul iute, curatat de seminte si tocat marunt, putina sare si piper, verdeata tocata si 100 gr parmesan. Ciupercile se curata bine, se inlatura picioruse si se spala bine in apa rece. Palarile ciupercilor se tavalesc in putin ulei, se ung cu compozitia prezentata anterior si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se presara deasupra restul de parmezan ras si apoi se dau la cuptor, dupa ce acesta a fost incins in prealabil. Se servesc fierbinti pe o farfurie ornate cu frunze de rucola.

Pofta buna!

 

 

photo: stilsanatos.ro

ciuperci-umplute-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail