Clatite cu carne si spanac

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 150 g carne tocata (din resturi de friptura), 1/2 kg spanac, 100 g branza telemea, 150 ml smantana, un ou, 50 g cascaval ras, 150 ml suc de
rosii, 50 g unt.

Mod de preparare: Spanacul fiert, trecut prin masina de tocat impreuna
cu carnea, se amesteca cu branza rasa , smantana, oul intreg, un varf de cutit
cu piper sau marar si cu patrunjel. Cu aceasta compozitie se vor umple clatitele,
impachetandu-le ca sarmalele si asezandu-le intr-un vas rezistent la foc; se stropesc
cu sucul de rosii si se presara deasupra cascavalul ras. Pe masura ce s-au
copt, clatitele se pun intr-o cratita (potrivita cu marimea lor), acoperita,
care se asaza pe un vas cu apa fierbinte, pastrandu-le calde. Clatitele se
infierbanta cu 15 minute inainte de servire.

Pofta buna!

 

 

photo: pegustate.ro

clatite-cu-spanac-si-carne-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail