Clatite umplute cu jambon

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 12 clatite sarate, 200 g jambon, 20 g unt, 20 g
faina, 100 ml lapte, 150 ml smantana, 1 ou, 1 lingura ulei, 50 g cascaval,
sare.

Mod de preparare: Se prepara intai un sos alb din faina, unt si lapte
si apoi se lasa putin la racit. Intre timp se toaca marunt jambonul si se
amesteca cu 2 linguri de smantana, se adauga la sfarsit si sosul alb in care se
incorporeaza galbenusul de ou. Albusul se bate spuma si se adauga si el la
sfarsit. Clatitele se umplu cu acest amestec, se ruleaza si se asaza intr-un
vas de Jena uns
cu unt. Se stropesc cu smantana si se da vasul la cuptor timp de aproximativ 10
minute, dupa care se scoate si se servesc calde cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!

 

photo: mixtopia.ro

clatite-cu-jambon-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail