Conopida cu carne la cuptor

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 kg conopida, 200 ml suc de rosii, 40 g carne de porc, 20 g faina, 1 ceapa, sare, ulei.

Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele care se spala bien in apa rece. Se pun apoi la fiert in apa cu sare. Intre timp se toaca carnea. Ceapa se taie marunt si se caleste in 3 linguri de ulei, se adauga apoi carnea si se amesteca in timp ce se lasa sa se inabuse. Se ia apoi un vas de Jena, se unge cu unt si se asaza in straturi succesive carnea tocata si conopida. Din grasimea ramasa, faina si sos de rosii se pregateste un sos care se toarna peste carne si conopida. Se da totul la cuptor si se lasa timp de 10 minute. Se serveste imediat.

Pofta buna!

 

 

photo: skytrip.ro

517-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail