Cosulete din oua

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#


Mod de preparare:
Se fierb oua tari si se curata de coaja. Se taie albusul de o parte si de aha, pe grosime, chiar la jumatate, insa nu complet, lasandu-se o fasie, la mijloc, de 2 cm latime, ca o toarta de cos. Se scoate cu grija galbenusul din care se va prepara umplutura numai cu unt, smantana, mustar, piper si patrunjel tocat fin. Umplutura se pune in cornet din pinza deasa in varful caruia s-a introdus un sprit crestat, mai mic decit cel pentru ornat cu frisca. Prin simpla presare pe cornetul cu umplutura, va iesi prin sprit cate o rozeta de fiecare parte a toartei cosuletului. in mijlocul fiecarei rozete se pune cate o bulina mica din gogosar rosu.
Se servesc ca atare, sau cu sos de maioneza, sau se folosesc ca ornament pentru salate.

Pofta buna !

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail