Cotlet de porc cu ceapa caramelizata

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:

1 lingura ulei vegetal
4 cotlete de porc, 2-2.5 cm grosime
3 lingurite condimente carne de porc
2 lingurite piper negru măcinat
1 ceapa, se taie felii
1 cana de apa

Mod de preparare:

Frecați cotletul cu 2 lingurite de condimente si sare si 1 lingurita piper, sau dupa gust.
Intr-o tigaie, incalziti uleiul la foc mediu . Puneti cotletele in tigaie pana cand acestea devin maronii pe fiecare parte . Adauga apoi ceapa si apa in tigaie. Acopetiri tigaia cu un capac si reduceti focul lasand tigaia pe foc inca 20 de minute.
Intoarceti cotletele si adaugati restul de condimente, sare și piper. Puneti capacul si lasati sa fiarba pana cand se evapora apa si ceapa devine caramelizata.
Scoateti cotletele din tigate pe o farfurie si puneti deasupra ceapa caramelizata.

Se poate servi cu salata, cartofi, legume la abur etc.

Pofta buna!

cotlete-de-porc-cu-ceapa-caramelizata-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail