Crema de zahar ars cu coaja de lamaie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 750 ml lapte, 250 gr zahar, 125 gr faina, 4 oua, vanilie, coaja de lamaie, sirop de zahar ars.

Mod de preparare: Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se adauga faina frecandu-se continuu si se subtiaza cu laptele care trebuie incorporat treptat. Se tine pe foc amestecand continuu pana ce se ingroasa, apoi se ia de pe foc si se continua frecatul pana se raceste. Cand compozitia se raceste se adauga albusurile batute spuma, vanilia si coaja rasa de lamaie. Se iau cateva pahare, se umezesc cu apa rece si apoi se toarna compozitia si se lasa la racit. Cand s-a racit, se toarna deasupra siropul de zahar ars.

Pofta buna!

oto: delly.garbo.ro

 

ph

blog-215-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail