Crochete cu ciuperci si orez

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 300 g ciuperci, 200 g orez, 50 g unt, 2 oua, 1 ceapa, putina faina, pesmet, ulei.

Mod de preparare: Se spala ciupercile, se pun la fiert timp de aproximativ o jumatate de ora. Intre timp intr-o tigaie se topeste untul, se toaca ceapa marunt si se pune in tigaie la calit. Se adauga ciupercile si se inabusa cu zeama in care au fiert ciupercile. Se condimenteaza si se lasa la fiert pana scade apa. Se trage de pe foc si se lasa la racit. Se iau apoi cu lingura cocoloase formandu-se mici crochete care se dau prin faina, ou si pesmet si apoi se prajesc in ulei incins pana devin aurii.

Pofta buna!

 

 

photo: divainbucatarie.ro

crochete2-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail