Crochete de cascaval

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 kg de cartofi, 150 g cascaval, 50 g untura, 3 oua, ½ ceapa, sare.

Mod de preparare: Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja, in apa cu un strop de ulei. Cand au fiert, se strecoara, se lasa putin la racit si apoi se decojesc, se rad pe razatoare si se pun intr-un castron. Se separa ouale, se adauga galbenusurile, cascavalul ras, ceapa maruntita bine de tot (sau data prin razatoare) si untura usor incalzita. Se condimenteaza completeaza cu albusurile batute spuma. Cu ajutorul unei linguri formati crochete rotunde si prajiti-le in ulei incins pana devin aurii. Se servesc calde.

Pofta buna!

 

 

photo: laurasava.ro

crochete-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail