Crochete de ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 400 g ciuperci, 100 g unt, 100 g faina, 100 g pesmet, 4 oua, 1 ceapa, sare, piper, ulei, lapte.

Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se caleste in 50 g de unt. Se adauga ciupercile taiate felii, se amesteca si se lasa la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci. Se face apoi un sos din faina calita in restul de unt, amestecata cu laptele pan ace se ingroasa. Se toarna sosul peste ciuperci si se amesteca bine, lasandu-se putin la racit. Apoi se bat doua oua, se amesteca cu ciupercile si se formeaza crochete lunguiete care se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.

Pofta buna!

 

 

photo: ecuisine.ro

crochete_de_cartofi_mica-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail