Crochete de ficat

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 200 g ficat, 2 oua, 2 cepe, 1 lingura pesmet, 1 lingura faina, ulei, sare, piper, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se curata ficatul de pielite si se toaca. Separat se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in 200 ml ulei. Dupa ce se lasa la racit, se amesteca cu ficatul, se adauga galbenusurile, faina si pesmetul si se condimenteaza. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu restul compozitiei. Cu ajutorul unei linguri se formeaza crochete de ficat care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc. Se servesc fierbinti cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta buna!

 

 

 

photo: agenda.ro

crochetedeficat_or-600x400-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail