Desert cu branza dulce si fructe

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Desert cu fructe

Ingrediente: 1 kg de capsuni (sau fragi), 175 gr branza proaspata de vaci, 1 lamaie, zahar pudra, sare, 2 albusuri.

Mod de preparare: Se curata fructele de codite, se spala, se scurg intr-o strecuratoare si apoi se aseaza intr-un castron, preferabil din sticla, pastrandu-se cateva fructe si pentru ornat. Se stoarce lamaia iar cu sucul obtinut se stropesc fructele din vas, se acopera apoi vasul si se pune la rece cel putin un sfert de ora. Intre timp branza si zaharul trebuie frecate foarte bine . Albusurile se bat spuma adaugandu-se si un praf de sare. Se amesteca usor cu branza si cu fructele scoase din frigider. Pentru mai bune rezultate se recomanda pastrarea amestecului la frigider pentru inca o jumatate de ora, dupa care se scoate vasul, se orneaza cu restul fructelor si se serveste.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail